En god krim,likte politiinspektør Petra veldig godt.Det at hun er ironisk,sterk,reflektert,søkende og sårbar var mye på en gang men forfatteren fikk det godt fram.Må leses.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ble ferdig med denne i dag, og likte boken... :-) Bare det at jeg leste den ferdig, gir boken et stort pluss... ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig enig med deg. Litt uortodoks politiinspektør og en spennende drapsoppklaring gjorde dette til en litt annerledes krim. Ble noen ganger litt sliten av personligheten til Petra som var så sammensatt og samtidig utagerende, men det ble aldri for mye. Hele persongalleriet var egentlig ganske spesielt med flere fargerike personligheter som gjorde at fortellingen rundt oppklaringen av drapene også var interessant. Jeg anbefaler også denne ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne