Den boken glemmer jeg aldri. En historie som virkelig illustrerer bygdedyrets vesen. Her er et av sitatene jeg la ut her på bokelskere da jeg leste boken: «Bygda. Øynene som ser, ørene som hører, trådene som spinnes i stuene bortover». Den formuleringen sier en hel del.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Huff, samme her. Får heilt vondt i magen av den historia.. Sit heilt fast i meg :O Er nok den sterkaste romanen eg har lest om bygdedyret. Anbefalar også "Du er så lys" av Tore Renberg. Men det er meir ein triller om historiene vi lagar oss oppe i hodet for å få litt kontroll på omgivnadane. Om vi ikkje får heilt tak på kven nokon er, så lar vi fantasien bestemme det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil