Jeg gjorde akkurat som deg, fant en "bortgjemt" bok og ble hektet. Nå venter jeg på oversettelse av den siste som kom ut nylig på svensk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei Eva.
Da har du vel lest Hvite spor også? Den syntes jeg faktisk var et ørlite hakk bedre. Gleder meg til å lese den 3dje, Skjulte Spor. Såvidt jeg kan se er den oversatt til Norsk allerede, men kun som innbundet selvsagt.
God "Boksommer" .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest hele serien, etter Merket for livet kom Hvite spor, Skjult agenda
og Pappas gutt, så du har flere du kan sette på listen din om du liker serien. Nå er siste bok, Broder Jakob, like rundt hjørnet, men tror ikke den kommer på norsk før i september. Litt irriterende med bruk av cliffhangere, slik flere krimforfattere nå benytter seg av, men serien er overraskende spennende og bra! Riktig god boksommer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngunnJToveHarald KKirsten LundVannflaskeBeathe SolbergHeidiReadninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadMorten MüllerJan-Olav SelforsPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete Gjessing