For det første liker jeg at den har jenter OG gutter i tittelen. Jeg er så lei av generelle fagbøker som liksom bare skal være for det ene kjønnet. Tull og tøys. Og så er det fint med fokus på sunn mat for unga, ikke bare pølser og kaker og fjas. Men etter hvert som jeg leser og blar begynner jeg å lure på om denne ikke drar det litt vel langt? Er det så aktuelt for unger å koke kraft, lage leverpostei og makrell i tomat fra bunnen? Jeg er usikker. Og må absolutt alt være så lavkarbo? Fokuset på at alt økologisk er bra, men tilsetningsstoffene i kjøttpålegg er dårlig, blir litt teit. Vi vil ikke ha botulisme, vil vi vel? Og det er da virkelig ikke nødvendig med dette fokuset på kokosolje, mineralsalt og kokosblomstsukker? De billige alternativene er ikke dårligere.

Og jeg er sikker på at unga har kost seg på matkurs, men jeg har vel sjelden sett så mange stive smil samla mellom to permer. Det ødelegger inntrykket av matglede bittelitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

BoktimmyellinoronilleNina J.B.Frisk NordvestMari Nordø LommelunMonica StubkjærKarin BergReadninggirl20Nils PharoDolly DuckOle Jacob OddenesFrøken HildreBjørg L.AnjaTnKnutsenTanteMamieJeanetteJulie StensethBjørn  BakkenJohn LarsenMartinenEivind  VaksvikMarianne MAud- HelenGVGunillaLibraritas vGjermund  HaugeMereteErikMariarBertyVigdis VoldHeidiIngeborg GHedvigIngrid Urdal StøleElin SkjerengEmilieskJan Erik  Olsen