Retelling of a classic er den jeg har hatt minst problemer med. (Jeg vet ikke om jeg er helt enig i at The Hours/Timene er en retelling of a classic, men jeg har sett flere si det). Jeg har i alle fall flere på det punktet allerede, siden jeg snublet over en serie moderne versjoner av Jane Austen. Av disse likte jeg helt klart Eligible (Curtis Sittenfeld) og Sense & Sensibility (Joanna Trollope) best.

Siden jeg også er sånn som leser det jeg har lyst til og etterpå prøver å finne et punkt å plassere den inn under, blir det litt random hva som blir lest. Akkurat nå er jeg på Two books that share the same title. Jukser litt siden det er undertittelen som er lik, men det var den eneste som fristet der og da. Mulig jeg angrer litt, men jeg skal vel komme i mål. Det ble i alle fall The Master of Ballantrae - A Winter's Tale (R.L. Stevenson) og senere Shakespeares A Winter's Tale. Vurderte også Winter av Ali Smith + Knausgårds oversettelse til engelsk. Mulig jeg tar dem senere, evt.

For A book set in Scandinavia og en slags amatørdetektiv, leste jeg The Woman in Cabin 10 som var helt okei.

Tror jeg har krysset av på ca 12 punkter til nå, men flere bøker kan gå flere steder, så det er ikke alt jeg har landet på. På Your favourite prompt from a past Challenge tok jeg forøvrig The Seven Husbands of Evelyn Hugo, bare fordi jeg hadde skikkelig lyst til å lese den og ikke fant så mange andre steder å sette den. Historien følger riktignok ulike POVs, men jeg synes ikke den passer inn på akkurat det punktet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød