Da har jeg også lest Løgneren; tusen takk for at du gjorde oppmerksom på den. En meget god bok, eiendommelig og tankevekkende, et originalt, bilderikt og lavmælt (som Monica skriver) språk. Jeg er enig med deg i det du skriver: «En historie med mye symbolikk, litterære og religiøse referanser, men den kan også gi en god leseopplevelse uten for mye tolkning. Om skyld, tro og tvil og det å tørre å leve.» En bok som gjorde inntrykk. Terningkast 6 fra meg.

Et tips til din fine liste «Gode bøker på under 300 sider» er Sara Lidmans Multelandet, som vi nettopp har lest i Kjells lesesirkel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg vurderte å samlese Multelandet med dere, men siden jeg har lest den før, ble andre bøker prioritert foran. Leste den da den kom i Den norske bokklubben i 1979, så jeg husker ikke så mye mer enn at jeg likte den godt. Kanskje det blir gjenlesing av bøker en gang om jeg skulle slippe opp for nytt lesestoff :-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et velkjent "luksusproblem" - så mange gode bøker på vent!

PS.: Løgneren, du anbefalte gikk så rett til hjertet på meg at jeg har skrevet en omtale, rødme, rødme :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat lest din omtale, og slutter meg til den - godt skrevet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaAnne-Stine Ruud Husevåg