God fredag.

For mange endelig fredag og helg. Jeg har ikke helg denne helgen fordi jeg er på kurs frem til neste uke onsdag. Dermed er ikke ordentlig helg egentlig føler jeg, men av og til er det slik. Jeg har ikke plukket noe ut å lese, vet ikke om jeg rekker å lese så mye denne helgen. Jeg har i tillegg en innlevering til studier som jeg må gjøre ferdig. Kanskje jeg klare å lese noe videre eller ferdig i Dyrene i Afrika Erlend Loe.

Ønsker alle en flott helg og håper dere finner noe kjekt å lese :), ha en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Det har vært rimtørke i mange veker no, og eg ser ikkje enden enno. Derfor blir det prosa.

Tidlegare i dag gjorde eg unna dei siste sidene i M Train, der Patti Smith tek med lesaren på ein rundtur til eit utval av stadar og minner som har vært viktige for ho. Eg kjenner Smith berre av namn, har ikkje noko forhold til musikken hennar, men har fått med meg at ho skriv bra. Etter å ha lest boka seier eg meg samd i det siste, dette var bra. Eg les gjerne ei bok eller to til av henne.

I morgon blir det jobbreise til Austerrike. Derfor bladde eg igjennom ulest-hylla etter passande lektyre. Eg fann ingen austerrikar, det nærmaste eg kom var Arthur Koestler med boka Mørke midt på dagen. Koestler var fødd i Budapest medan keisardømet Austerrike-Ungarn eksisterte, og hadde også mykje av skulegangen sin i Austerrike. Det får vere nærme nok. Starta på boka i dag.

Eg skal også såvidt innom Sveits. Derfor tek eg også med meg sveitsaren Max Frisch sin Homo Faber, i tilfelle det blir tid til å starte på ei bok til.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hørtes ut som en spennende helg. Håper du koser deg med jobbreise :) ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg starta p Innsirkling i går, og regner med å fullføre den første boka i dag. Kjem nok til å lese dei neste to bøkene i trilogien med det same mens alt enno er ferskt i minnet. Så eg har lesestoffet for helga, og sikkert heile neste veke også, dekka! Gler meg!! Valte bok ganske på måfå ...vanskeleg å velje bok etter å ha lese meisterverketntil Lars Mytting: søsterklokkene. Så at eg endte opp med Innsirkling passa i grunn veldig fint. Noko heilt anna , eit annleis språk og stil, nytt «konsept» , spennande...så langt likar eg det godt!

Og eit PS til alle: om du ikkje har lese Søsterklokkene ... GJER DET!!!
Og god helg!!! =)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Søsterklokkene skal jeg sette på skal leselisten =) ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det blir faglitteratur på meg denne helgen, siden jeg i likhet med deg går på kurs nå for tiden. Så det skjønnlitterære må vente litt. Ellers vil noe av tiden i helgen bli brukt til å rydde i bokhyllene, jeg må avgjøre hvilke av bøkene som skal gis bort/selges. Slik at det blir plass til nye bøker.
Været er blitt bedre, og det ser ut til å bli sol på 17 mai. God helg til alle :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Håper du har det bra på kurset :). Ja jeg leser gjerne noe faglig denne helgen da. Så gøy med å finne nye bøker og rydde, herlig det også. Herlig å høre at 17 mai været blir bedre, ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For en uke siden begynte jeg på den siste tilEgeland, Falken. Tok meg fem dager å lese ut de 479 sidene. Ikke mye tekst på alle sidene, så den er lettlest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hørtes ut som en god bok, håper du hadde en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jada, har noe kjekt å lese i - denne helga er det likevel ikke det som står i fokus. Som "gammel" friidrettstrener har jeg blitt forespurt å være trener/mentor for Landsforeningen for Forebygging av Selvskading og Selvdrap under Holmenkollstafetten. Jeg hadde selvsagt kke hjerte til å si nei til den flotte gruppa som i løpet kaller Run For Your Life :-)

Har denne uka unnagjort Jeannette Walls sin selvbiografiske bok Krystallslottet. For et eventyr av ei bok! Den datt raskt og fyndig inn på favorittlista! Deretter fant jeg fram Michel Houllebecq sin Underkastelse, om et Frankrike som i 2022 velger seg islam som styreform. Nå er det en norsk debutant som heter Sofus Greni. Han har skrevet en kort roman som heter Langs Det Utslåtte Håret. Interessant måte å skrive på; poetisk samtidig som den er et slags kammerspill mellom 4 personer, hvorav Nora er hovedperson.

Run for your life - les for livet!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hørtes ut som noe flott og givende du skulle gjøre i helgen. Walls sin selvbiografiske bok er utrolig flott bok å lese. Denne andre Underkastelse mener jeg å ha lest på tysk for en stund siden om jeg ikke husker feil, handlingen lyda nemlig så kjent. Hvis det er samme som jeg tror, er den ganske spennende problemstillinger som tas opp i boken.

Ha en god helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Boktimmyingar hLilleviSilje-Vera Wiik ValeLibraritas vHegeOle Jacob OddenesBente NogvaKnut SimonsenMartinenTorill Elisabeth RevheimgretemorellinoronilleGVHeidi Nicoline ErtnæsHanne KolbruThomas KlakeggGunillaStine Askeandreas h. o.MariarRade AlmudaffarVannflaskeLisbeth Kingsrud KvistenGaladrielElin LuråsJulie StensethIda Tangstad GravrokMy Criminal MindkntschjrldTanteMamieGunn Kari  PlatheEvaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMonica CarlsenAnjaVibekeSolveigIngvild STherese Lier