En virkelig spennende bok. Den kan minne litt om Da Vinci-koden og lignende bøker i det at det er en hemmelighet som må finnes ved hjelp av kodeløsning. Samtidig handler den veldig mye om hva som er mulig å få til med gode datakunnskaper, den forteller endel om hvordan det er å jobbe hos Google, og den handler selvfølgelig om bøker. Som nok er grunnen til at jeg plukket den opp.
En fin bok. Helt ukjent for meg til jeg så den, rart nok, men likevel. Ikke noen stor litteratur eller spesielt fantastisk skrevet, men med en såpass anderledes historie at den tilførte noe nytt til min fantasyverden.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud Kvisten