Da er jeg ferdig med Løgneren, Bjørg. Enig med deg i at det er en veldig god bok, jeg og likte særlig det lavmælte, knappet språket. Hørte den forresten som lydbok, og oppleseren, Jens Albinius, gjorde en utmerket jobb. Han er vel kanskje best kjent fra tv-serien Ørnen.

Leste forresten på dansk Wikipedia at den ble skrevet som radioroman på oppfordring fra Statsradiofonien (Danmarks Radio) og at første episode ble sendt i 1950. Romanen er også filmatisert.
Jeg ga den en sterk femmer, og dette er nok en bok jeg kommer til å høre om igjen, så igjen: Takk for tips!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så hyggelig at du likte den!

Jeg visste ikke at den var filmatisert. Får kanskje vurdere å se den, men jeg ser for meg at det må være vanskelig å framstille alt som skjer i tankene til hovedpersonen - og noe av det skjer kanskje bare i fantasien?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg visste heller ikke det - og ikke vet jeg hvor lett det er å få tak i filmen, heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaAnne-Stine Ruud Husevåg