Vel, da har jeg investert i en Kindle. Fikk den i dag og har allerede lagt "Jomsviking" og "Stoner" klar.

Jeg har vel egentlig inntrykk av at det er ganske mange som bruker Kindle/lesebrett. Mange av mine kollegaer leser svært mye, og de fleste av dem har faktisk Kindle eller Pocketbook.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Så spennende! Hvilken Kindle gikk du for? Du får gi oss en oppdatering om hva du syns.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte en Paperwhite 8GB av den nye typen. Er meget fornøyd. Holder på med "Jomsviking" av Bjørn Andreas Bull-Hansen.

Jeg tror dette vil funke veldig bra.

En av grunnene til at jeg faktisk kjøpte lesebrett, er at jeg vil lese "Verden av i går" av Stefan Zweig. Den får jeg kun tak i på e-bok, så da ble det sånn :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Håper du blir fornøyd. Jeg har en eldre versjon, fra før Paperwhite kom, men kjøpte Paperwhite til min mor. God å lese på! Kindle har uten tvil blitt min favoritt-dubeditt. Jeg er veldig glad i ordbokfunksjonen (når jeg leser på engelsk), og så er den en sikker vinner på ferie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

EvaIngunn SKirsten LundMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne Jensen