Når hverken hode eller kropp fungerer passer det fint å jobbe med ved og legatsøknad. Blir hvertfall tid til mange pauser med boka. I helga leser jeg Glassklokken. Finner ikke helt ut av hva jeg synes om den men har ikke så mange sider igjen. Blir nok noe Tor Ærlig etterpå. Har lest i Ser du meg nå? på biblioteket og planen var å fortsette med det. Men så sto den plutselig til salgs i en hylle der sammen med noen andre tegneserier. For en tier ble den og Jeg, Tor Ærlig med meg hjem.

Men nå skinner endelig sola etter flere dager med regn så legatsøknaden og bøkene får vente til i kveld så jeg kan jobbe med ved i finværet.

Ha en finfin søndag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine Victoria