Har nettopp satt meg foran tv'en for å se på storslalom for kvinner, senere i dag er det VM i skiskyting og Norge har allerede tatt sitt første gull igår i mixed staffet (2M & 2F) og det går JVM i kunstløp som jeg håper at de viser noe av på en av sportskanalen jeg har.

Denne helgen leser jeg Til krigen skiller oss ad - den norske bigamiloven under annen verdenskrig som jeg startet på igår og er allerede på side 98 av 176, så den blir jeg ferdig med idag. Etter den starter jeg på Nord i taakeheimen - Utforskningen av jordens nordlige strøk i tidlige tider som jeg leser for GR ReCha for punktet 'A book published before 1950'. Valgte denne da jeg hadde den på ønskelista mi, og de har den på Sarpsborg bibliotek i 1911 utgaven. Og i tillegg blir det også muligens litt lesing i Autentiske krimisager 1. Skal lese hele serien på 16 bind iår, har alle!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Da ble det en del bøker på Mammut, og her er det både historie, faktabøker og en del annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når hverken hode eller kropp fungerer passer det fint å jobbe med ved og legatsøknad. Blir hvertfall tid til mange pauser med boka. I helga leser jeg Glassklokken. Finner ikke helt ut av hva jeg synes om den men har ikke så mange sider igjen. Blir nok noe Tor Ærlig etterpå. Har lest i Ser du meg nå? på biblioteket og planen var å fortsette med det. Men så sto den plutselig til salgs i en hylle der sammen med noen andre tegneserier. For en tier ble den og Jeg, Tor Ærlig med meg hjem.

Men nå skinner endelig sola etter flere dager med regn så legatsøknaden og bøkene får vente til i kveld så jeg kan jobbe med ved i finværet.

Ha en finfin søndag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er egentlig ingen endring fra forrige uke. Jeg leser fortsatt om Oxen og om hemmasittare. Det er mulig jeg finner noe skrevet av en kvinne i anledning dagen, som vi markerte med makroner dette året. Så det. Håper å begynne på "Resten av dagen" i lesesirkelen her i løpet av helga.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jau det snøvar og snøvar, hei tiddelibom
Men min ulestbok-buffer den blir aldri tom
Så no er eg i gang med ein lang monolog
Der Karthago skal øydast av ein pedagog

Godt sagt! (7) Varsle Svar

I dag er kvinnedagen, gratulere med dagen til kvinner og til et mer likestilt samfunn for alle :)
Jeg har kjøpte meg tre bøker til mammut salg. Enten skal jeg begynne å lese Den forbudte elven av Chigozie Oboioma eller Talte dager av Heidi Linde siden det er kvinnedagen skal jeg lese noe for å støtte kvinner i forfatter verden.

Ønsker alle en god helg og god lesning :) og igjen gratulere med kvinnedagen :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nå leser jeg to bøker, Krig og terpentin av Stefan Hertmans og 40 dager og 40 netter av Kjell Arnold Nyhus. Det er jo også mengder med sport på TV, men får nok lest lell. Har også fått i hus bøker fra Mammutsalget, så jeg går ikke tom med det første.
God helg til alle bokelskere.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Helg igjen!

I dag skal jeg ta fatt på den nye novellesamlingen til en av yndlingsforfatterne mine, amerikaneren David Means, med det lystige navnet Instructions for a Funeral. Han er mest kjent for de fem novellesamlingene sine – og er blitt sammenlignet med forfattere som Raymond Carver and Alice Munro – men i 2016 kom han med en roman også, Hystopia. Har lest romanen hans, og dette er den fjerde novellesamlingen, og liker alle utrolig godt. Så denne gleder jeg meg virkelig til.

Ellers håper jeg å få tid til å lese litt i noen av de mange bøker jeg har holdt på med en stund, blant annet The Collected Stories of Richard Yates, An Advertisement for Toothpaste av Ryszard Kapuscinski, Kjærstads matrise av Jan Kjærstad og Pustehull 1. råk av Tor Åge Bringsværd.

På lydbok har jeg kommet til bok to, The Closed Circle, i en trilogi av briten Jonathan Coe. Liker stilen hans og koser meg med bøkene.,

Ønsker alle en fin helg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KAnjaJohnny OlsenHilde H  HelsethKaren RamsvikMorten BolstadMarianne  Skageanniken sandvikVivianReadninggirl20Karin  JensenAnne Lise JohannessenKirsten LundBeathe SolbergTanteMamieingar hBjørn SturødKaroline in WonderGrete AmundsenSverreCtinaLaila StenbrendenLama Diehl-DahlLibraritas vSol SkipnesRandi Annie FramnesReidun SvensliPer HellemTone Maria JonassenJakob SæthreAlice NordliThina NordtveitStine_JTonesen81Anniken RøilLena Risvik PaulsenKareteTorill Elisabeth RevheimElisabeth SveeHilde  K