Marie Darrieussecq: "Livet i skogen"

Utgitt på fransk 2017, på norsk 2018.

omslag
Slik innleder Asker bibliotek sin omtale av boken:"Boken setter spørsmål ved den teknologiske utviklingen – fører den oss nødvendigvis til en bedre framtid?

Vi er i et framtidssamfunn, hvor forurensningen er så stor at menneskekroppen stadig trenger utskiftning. Mange har en boks med de mest vitale kroppsdelene, mens noen privilegerte har en klone som ligger i dyp søvn, slik at alle deler av kroppen kan byttes ut ved behov."

Velkommen til å bli med i dystopisk lesesirkels 14. felleslesning!

Foreslår leseperiode 1.-31. mars.

Diskusjonen foregår i denne tråden. Kom gjerne med innspill, assosiasjoner, tanker og annet :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra bok. Klarte ikke å vente, så jeg ble ferdig med den i forrige uke. Fikk vibber til både filmen The Island og boka Min søsters vokter, som behandler noen av de samme temaene om enn med litt annen vinkling.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Oi, så spennende at du måtte sluke den! =) Nå ble jeg spent på å lese den. Jeg har ikke lest noen av de du viser til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Helen SkogMaistreJulie StensethSverreHildeE .LesevimsaHeidiLibraritas vMarit MogstadMyStoryKnut HauglandIngeborgReidun SvensliBjørn SturødLine DahleJakob SæthreAndreas HenriksenEvaBoktimmyKaroline in WonderAstrid MarteAud- HelenOle Jacob OddenesMarteMarianne MSiv ÅrdalJeanetteLabbelineKarin BergsiljehusmorfornixAlice NordliLilleviBjørg Marit TinholtGVBeathe SolbergGrete AmundsenKristin F. JørgensenmoiraThomas Klakegg