Denne helga ser det ut til å bli lite lesetid dessverre. I går kjørte vi først halvannen time østover for at jeg skulle få prøve hjelpemotor til rullestolen min. Så måtte vi plutselig kjøre en time vestover fra hjemme for å gå på sykebesøk. Ser ut til at mye av helga går med til nye besøk på sykehuset. Leit men fint å være der for mennesker i den siste tiden.

Jeg har nylig begynt å lese Den uendelige historie av Michael Ende. Det er godt å drømme seg vekk til land langt borte fra hverdagen. Jeg er spent på historien, har aldri lest noe fra denne forfatteren før.

Ønsker dere en finfin helg og håper dere har litt mindre regn enn vi har :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Åh, den uendelige historie av Ende har jeg selv blitt lest for da jeg var barn og elsket den historien. Håper du får en fin lesning og helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard Borgen