Denne helgen leser jeg ganske bredt. Og problemet mitt er ikke å finne bøker, tvert imot: Det er så altfor mye spennende litteratur og så lite tid til å lese :-)

Jeg fortsetter med mursteinen Klosteret av Zakhar Prilepin, og har kommet omtrent halvveis. Og så holder jeg for en gangs skyld på med en tegneserie, Cassandra Darke av Posy Simmonds, som er utrolig bra. Regner med at det også blir et dikt eller to fra samlingen Tanken på det pelagiske av Øivind Hånes, en allsidig forfatter jeg har fulgt i mange år.

På øret er jeg nettopp ferdig med lydboken Black leopard, red wolf av Marlon James. Den har nettopp kommet ut, og er den første i det som skal bli The Dark Star Trilogy Jeg leste hans A Brief History of Seven Killings for noen år siden, men må dessverre si at jeg ikke får helt taket på denne jamaikanske forfatteren. Han skriver godt, og spesielt, men historiene hans griper meg ikke helt. Tror ikke jeg kommer til å lese de to andre i trilogien når de kommer.

Nei, da har jeg større tro på lydboken Parallelle historier 1 av ungareren Péter Nádas, som jeg hører på dansk. Også den er den første i en trilogi.

Fortsatt god helg til alle!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne helgen skrudde jeg av fjernsynet, og fikk noen herlige leseopplevelser.
Grine-Trine en herlig barnebok fra 47, og Dette klarer du Terry fra 53-koselig med slike gamle gjensyn.
Jeg leste også den første i serien fra Nordbo- Jenta uten hud. Veldig bra krim, med grønland som bakteppe og miljø.
Avsluttet kvelden igår med en kosekrim fra Fellowes- Mysteriet på Asthall

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngunnJToveHarald KKirsten LundVannflaskeBeathe SolbergHeidiReadninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadMorten MüllerJan-Olav SelforsPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete Gjessing