Det er hvitt ute men litt svart inne i sinnet. Appen biblioteket bruker er oppdatert. Eller, utdatert vil jeg kalle den. For huskelistene mine over bøker jeg vil låne er blandet sammen i helt vilkårlig rekkefølge og er umulig å forstå noe av. Det burde vært greit nok om jeg bare kunne brukt listene jeg har lagret på hjemmesiden til biblioteket i min mappe. Men de forsvant sporløst i går. De var det, så var de der plutselig ikke.. Jeg er så lite imponert.

Ellers leser jeg fremdeles Rebecca. Den tok plutselig en veldig overraskende vending og jeg hoder nesten pusten for hva som vil skje videre. Veldig gøy og uventet selv om jeg har skjønt at noe ikke er som det virket. Tror rett og slett jeg må logge av et øyeblikk og ta en tur til Manderley nå.

Ha en fin søndag.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

"Last night I dreamt I went to Manderley again" - det er noen innledninger som sitter :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenElisabeth SveeLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina GAnne-Stine Ruud Husevåg