Har ikke lest ferdig noen av bøkene fra forrige helg enda, har bare lest Billy blader og sett på TV i julen, men denne helgen skal jeg lese ferdig Norrøne guder, lese Julboken og Svenska stjärnor - från filmens och scenens värld.

Kommer jeg meg gjennom alle 3, starter jeg på en leseutfordringsbok også.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 13 svar.

skal begynne på siste boka i serien om William Weston og alt det han driver på med---

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette landet Harald verget..

"Akkurat din omtanke kan utløse nye byggende handlinger. ..

Bevar ditt hjerte fremfor alt du bevarer, for livet utgår fra det."

( Harald, konge av Norge i nyttårstale / Salomos Ordspråk 4:23 )

 

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leser og leser i den siste boka til Jon Michelet, En sjøens helt, krigerens hjemkomst. Jeg finner ikke helt driven i boka annet enn et par sider her og der. Men jeg ser likevel fram til å lese videre for å få vite hvordan det faktisk var for de som seilte ute under krigen etter at de kom hjem.

Godt nytt bokår alle bokelskere :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har blitt døgnvill av julefeiringa - og er litt bakpå i forhold til oppdatering av lesehelg, merker jeg.

Men jeg er helt i innspurten av En grav for to av Anne Holt. Blir ferdig med den nå i dag. Perfekt timing, for da er jeg klar for å starte leseutfordring i morgen :-)

Ønsker dere alle en fin nyttårsfeiring :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi kom hjem fra juleferie hos mine foreldre i går. Nå ligger lillegutt og sover, og samboeren er på byen med kameratgjengen. Jeg koser meg hjemme med litt julegodt og Hjertets hemmeligheter av Sarah Challis. Ønsker alle en fortsatt fin jul!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Her leses "Jordmor på jorda" av Edvard Hoem. Det er første bind i Hoems familiekrønike. Hoem forteller om sin tippoldemor Martha Kristine, som utdannet seg til jordmor, men etter endt utdannelse i Oslo, av ulike grunner fikk utfordringer mht å bli anerkjent som jordmor i sitt hjemmemiljø på Nordmøre, der man fra gammelt av var vant med at såkalte "hjelpekoner" assisterte ved fødsler.
Det ligger an til en våt og kjølig avslutning av 2018 her på Vestlandet. God helg til alle :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hei,
Dette er ei bok jeg er nysgjerrig på.
Kan du si noe om hvordan du liker den når du blir ferdig med den?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Då er totusen-atten snart komen i mål
Vi får feire med ribbe og kanskje ein skål
Men før det blir det tid til å lese eit tak
Som i Tistlene brenner, ei bok for min smak

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Da er jula over for i år, og godt er det. Har hatt ei jul som går i glemmeboka med et fingerknips, og det kjennes ut som nyttårshelga går samme filleveien. Intens vrengehoste til alle døgnets tider har ødelagt både søvn og overskudd. Men sånn innimellom alle hostebygene har jeg kommet meg gjennom Drageløperen til Khaled Hosseini - som nok de fleste av dere har lest fra før. Boka setter følelsene dine i sving, det merka jeg lenge før halvveis, og det slapp ikke taket utover. Skjønner godt at dette har blitt en storselger!

Var innom biblioteket i dag og fant boka om VG-fotograf Harald Henden, som har viet sitt liv til å formidle krig og annen elendighet til oss andre som har det trygt og godt, og kan følge samme elendighet via tv eller data. Blir interessant å hoste seg gjennom hans opplevelser :-)

Og engelsk fotball selvsagt!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg blir nok ferdig med "Lys i august" av William Faulkner i dag. Ble ferdig med "Le Bureau" i formiddag. Dessuten har jeg, med god hjelp, endelig gått løs på eskene med bøker som har okkupert et rom siden vi flyttet hit. Så det er en god dag. Simen Tveitereids siste bok er det heller ikke mange sidene igjen av. "Havlandet" av Per Anders Todal er veldig god, sier det eldste barnet, så den blir nok neste bok ut. Eventuelt Timothy Snyder. God helg til alle bokelskere.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Blitt litt forskjellig lesing i jula, da jeg lånte litt der jeg var. Kom hjem på torsdag og da tok jeg Gleden er gratis av Pollestad ut av hylla, den ble lest ferdig nå. Skal nå starte på Kathe, alltid vært i Norge av Espen Søbye og den holder vel noen dager, skal være fullt kjør her i nyttårshelga med barn og barnebarn så da blir det nok ikke så mye lesing.
Ønsker dere alle et godt nytt år.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det har blitt mindre lesing enn forventa...og det trass i at eg har hatt god tid! Skal no fullføre Et julekvad av Dickens. Alltid like triveleg, det.
Så,har eg såvidt starta på Når landet mørknar av Tore Kvæven. Er spent på om den er så god som eg har fått inntrykk av. Alt skrytet gjorde at den stod høgt på ønskelista til jul.

Ser at Readiggirl20 les "Min historie" av M Obama. Las den før jul, og likte godt, spesielt den delen der ho fortalde om oppveksten sin.
Vil ynskje alle eit godt nyttår 2019! :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Hørtes ut som en hyggelig helg pluss, kjekke bøker. Jeg leser denne helgen Min Historie av Michelle Obama som jeg fikk til jul. Er litt over halvveis i selve boka, den er ganske lettlest og gøy å få litt bakgrunnsinformasjon om hvordan ting var for henne under valgkampanje i 2008 og generelt før 2008 også.

Ønsker alle en flott helg med bøker eller uten, og et godt nyttår :)

God helg :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Grete AmundsenKristin F. JørgensenmoiraThomas KlakeggEivind  VaksvikAnne Berit GrønbechJohn LarsenAstrid Terese Bjorland Skjeggerudkjell kMarianneNorahSverreBoktimmyLibraritas vBenedikteEster SGunillaBjørn  BakkenJan Erik  OlsenMette-MedgeofawordBerit B LieGjermund  HaugeLene AndresenGVHildaHauk1Ingunn SBerit RErikVilde Gran JohansenIngunn ØvrebøThereseIdaAnniken RøilMarianne KesselLine DahleEmilie Siljuberg KlevenCarolineFrode Kinserdal