Naboen, og politibetjent William Souths beste venn blir funnet brutalt drept i sitt hjem. Offeret, Robert Gayner, var pensjonert lærer, og en stille og rolig kar. Han var en like lidenskapelig fuglekikker som William.
William, som skyr drapsetterforskning, blir tvunget til å bli med til åstedet. Det har nemlig kommet en ny kriminaletterforsker til Kentkysten, og hun vil ha med William. Alexandra Cupidi viser seg å være en dame som ikke gir seg så lett.
De finner få spor, men etter som etterforskningen går sin gang, kommer Williams fortid i søkelyset. Han har nemlig drept før, og hemmelighetene fra barndommen i Nord-Irland, vil han helst glemme...

Godt fortalt og lite "gørr". Hadde nok forventer litt mer trøkk, men.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg gleder meg til å ta fatt på denne på nyåret. Jeg har hørt at den minner om Peter May sin triologi fra Hebridene. Den serien likte jeg svært godt, så jeg ønsker å bli kjent med William Shaws bøker også.

God jul!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen