Spørsmålet er om jeg skal ta BÅDE denne og Goodreads. :P

Den med en bok satt til Skandinavia er vel ganske enkel å få til for oss xD

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg prøver meg på begge siden listene er såpass forskjellige, og har spikret 10 bøker for denne og 11 for den andre. Har fått inn alle 3 bøkene i en triologi fordelt på begge lister, og har 5 av de jeg har lånt på biblioteket der også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også planer om å kjøre begge listene. Synes de er spennede begge to og jeg leser såpass mye :-). I år har jeg også som ambisjon å få lest en del fra egne hyller. Klarte å plassere mange av dem i listene, så det er jo bra. På popsugar starter jeg med punkt 29. A book with "love" in the title. Her har jeg valgt "Kjærlighet" av Toni Morrison. På Goodreads starter jeg med punkt 15. A book by an author from a Mediterranean country or set in a Mediterranean country. Her har jeg valgt ". Greven av Monte Cristo av Alexandre Dumas . Begge fra egen hylle. Så bra start :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee