Jeg fikk dessverre litt for høye forventninger til denne boken siden salgsdamen i bokhandelen skrøt av den og sa at den var så lettlest pga forellerstilen, som er intervju og dagbokbasert. Det er riktig at boken er lettlest, men man kommer ikke inn på karakterene på samme måte som i andre bøker. Det gjør også historien litt oppstykket og det er til tider vanskelig å følge med på hva som faktisk har skjedd og hva som skjer. Allikevel vil jeg si at det er verdt å få med seg denne boken og jeg kommer til å fortsette å lese triologien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Lytta til lydbokversjonen og det var helt utrolig, rett og slett fordi oppleserane gjorde ein makalaus jobb. Mykje (eller alt...) blir fortalt via dialogar/mail/referat-ein eller annan form for kommunikasjon - og det gjorde seg veldig godt på lydbok! Alle tre bøkene ligg på Storytel så anbefaler verkeleg å lytte til dei neste der dersom du ikkje alt har kjøpt bøkene :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset. Jeg kan tenke meg at denne boken egner seg bedre som lydbok eller om den blir filmatisert :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud