Akkurat slik er jeg også. Og det er en av mine leseuvaner som jeg ikke liker, men ikke klarer å slutte med heller. Jeg vil liksom ikke lese den siste siden først for jeg er redd det vil fortelle meg for mye om boka og hvordan den ender. Men samtidig så klarer jeg ikke å la være. Og det som da er så fint er at bøker skjelden ender på siste side. Man må liksom lese det siste kapittelet for å forstå hele slutten. For det tar et kapittel for å snøre sammen alt og gi en meningsfull slutt. Så som regel ødelegger det ikke leseopplevelsen av å lese den siste siden. Men det er en litt kje leseuvane uansett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

For meg er det ikke en uvane. Jeg gjør det fordi jeg vil, og jeg synes lesningen blir bedre da. Jeg er alt for utolmodig etter å vite hvordan det går og klarer ikke kose meg med boka om jeg ikke har sjekket etter om forfatteren klarer å stå løpet ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleser