Bare jeg som syntes punktet "A book you think should be turned into a movie" er litt klønete? Gleder meg til å sette i gang med lista på nyåret :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Også litt "gammeldags", nå er det jo TV-serier som er det utvilsomt beste formatet å fortelle lengre historier i. Er flere bøker jeg gjerne skulle sett gjort om til TV-serier, spesielt bokserier. Få bøker jeg tenker burde vært gjort om til film.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er et klønete punkt. Man vet jo ikke hva man synes om det før man har lest boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er litt enig. Vet ikke helt hva jeg skal finne på der, men det dukker nok opp noe. Er en veldig "boka er bedre enn filmen"-person, og pleier ikke å syns at noen bok burde bli film. Jeg er ikke motstander av at bøker blir filmatisert. Jeg er bare lite interessert i om de blir det. Men det er jo en Challenge, så det blir vel en del av moroa å finne noe som passer! :0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da kan du jo i grunnen ta hvilken som helst bok som ikke er laget film av fra før da :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria