Enig med Karin og Hilde En elegant skrevet bok man blir berørt av. Språket flyter lett og handlingen drar deg med videre.Synes forresten ikke det var så forvirrende når boka hoppet i tid og personer, synes det gikk raskt å venne seg til strukturen. Mange fine språklige bilder og litt Nygårdshaug-aktig mystikk (tenker på scenene i Istanbul, resten minnet ikke ). Og dessuten, et vakkert cover. Gratulerer Jan, dette var en flott leseropplevelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Dette var gode ord å bli møtt med en fredag morgen i Istanbul.Tusen takk! Ja, jeg er tilbake på gamle trakter. Til orientering er Yukcel fortsatt skopusser i resepsjonen på InterContinental hotell. Og Aidan er fortsatt bartender i City Light Bar. 7 år etter at Kristian Gilder besøkte eventyrbyen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morsomt...og de har vel ikke noe imot å være modeller i en roman kanskje...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bartenderens reaksjon: I have to go home and tell my wife! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jøss, bra...tyder på litt kvinnerespekt kanskje...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du får hilse fra oss her hjemme da Jan og be dem behandle deg pent:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så fint at dere liker boka til Jan, eller boka "vår" - som jeg liker å si. Jeg liker den godt selv og synes historien er både troverdig, interessant og ikke minst omhandler viktig tematikk. (Det er vel også grunnen til at jeg i utgangspunktet var villig til å satse tid og penger på dette prosjektet! )

Spre det glade budskap! Og fortsatt takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnesgretemor