Denne historien er dypt forstyrrende. Vi følger jenta "Alice" som er offer for barnekidnapping og seksuelt misbruk. "Alice" forteller sin historie og jeg setter pris på at vi som lesere ikke får mer informasjon enn det "Alice" vet selv, noe som gjør også historien mer realistisk. Scott skriver akkurat grafisk nok til at vi skjønner hva som skjer uten at det blir for direkte, og den balansen er viktig. Hun sørger også for å gjøre hovedkarakteren menneskelig og uperfekt selv om hun er offeret.

Denne boka har jeg litt vanskelig for å sette terningkast på, men så lenge man tåler å bli utfordret er dette en god bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld