Jeg klarte ikke å få noe inntrykk av hvor sterk fortellingen eventuelt var fordi språket stod i veien for meg. Den direkte talen henvendt til leseren ble barnslig og utiltalende. Jeg følte leseren skulle være som et lite barn som skulle forklares noe... Tematikken var alvorlig nok, men det litterære språket var direkte dårlig. Dermed klarer jeg ikke å være enig med dem som mener dette er årets leseopplevelse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er jeg helt enig i... Det ble irriterende, og ødela for en historie som egentlig var veldig sterk og spennende...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Einig i det. Nokre forfattarar får meg til å sitje å berre godte meg av di språket rett og slett er framifrå godt. Slik som i Andre Bjerke sine bøker, eller Erlend Loe. Er vel og det som gjer at eg likar Vindens skygge og så godt, for sjølve forteljinga er ikkje så stor i seg sjølve.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For min del, fungerte denne skrivemåten. Enig at språket ikke var det største her, men historien likte jeg. Men litt til ettertanker for hvordan vi alle "meler" vår egen sak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg