Ah,sjokolade hører med til helgekosen. Jeg har begynt å lese ei bok av Odd Nansen,sønnen til Fridtjof, som heter Langs veien. Opplevelser, møter og samtaler han har hatt.
Og i går var jeg innom Ark og der fant jeg ei bok av Betty Smith som heter Det vokser et tre i Brooklyn til 47,- kr. Så det blir nok neste bok ut. Har sett mange som har lest denne, så nå er det snart min tur. Ellers er det finvær her nå, så det blir vel litt fysisk aktivitet også.
God lesehelg til alle bokelskere.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Til dere som likte denne boka vil jeg o s å anbefale boka "Å slentre plystrende over kirkegården" og "Hjertet er en ensom jeger". Fikk litt samme vibber av disse bøkene =) også boka "Det blå rommet" kan være verdt å gi en sjans =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å, jeg leste Det vokser et tre i Brooklyn tidligere i år. Den er blant de beste jeg har lest i år. Så her har du gode lesestunder foran deg :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, Betty Smiths bok er utrolig fin - en av mine beste leseopplevelser, tror jeg kanskje...!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

NtotheaCarine OlsrødAnniken RøilEster SHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit Aamdal