Denne boka leste jeg så sakte jeg kunne. Jeg ville ikke at den skulle ta slutt!
Eleanor vokser opp i et hjem der hun aldri kan være trygg, med redde småsøsken, en voldelig stefar og en stakkarslig, tafatt mor. Jeg kommer aldri til å glemme det første møtet mellom den nyankomne og veldig rare Eleanor og Park, den litt nerdete, streite gutten som ikke orker måten de andre ungdommene behandler Eleanor på.
Hjertet mitt vokste et par størrelser da jeg leste denne.
Jeg vi si at boka passer svært godt for oss som er født og oppvokst på 80-90 -tallet. Vi er vel ikke lenger å vurdere som ungdommer, så jeg mener denne boka kan treffe voksne, kanskje enda mer enn dagens ungdom. Men alle burde lese den. Den er nydelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LillevimgeSilje BorvikIngrid Urdal StøleKristin F. JørgensenEvaSoffa86Readninggirl20martinekhAnita NesstuhamreBabynemiIngunn SThomas KlakeggedgeofawordTor Arne DahlAnne-Stine Ruud HusevågLeseaasebjarnuRVidar RingstrømLeseberta_23Pia Lise SelnesJostein RøysetJulie StensethMarit HåverstadMarteSiljemoiraaRmaNdA BaisRune U. FurbergHildeSverreLibraritas vBoktimmyLisette AskøJeanetteAkima MontgomeryAndré NesseRisRosOgKlagingSteinar Jøsok