Storm ute. Feber inne. Alene hjemme. Eneste jeg orker er å se på TV eller lese. Nå skal jeg lese mens jeg kikker ut på fjorden. Begynner å blåse opp!

Klarer ikke helt bestemme meg, men jeg står mellom:
- Purple Hibiscus av Cbimamanda Ngozi Adichie. Hun er definitivt en av yndlingsforfatterne mine. Men så føles Nigeria så fjernt her hjemme i høststormen ikveld...
- Den femte årstid av Torkel Damhaug. Startet på den ifjor, men avbrøt. Det skal litt til for at krim skal fenge meg, men det er noe med været som gjør at det føles litt passende.
- Dette har jeg aldri fortalt til noen av Maria Kjos Fonn. Novellesamling. Tror den river litt i hjertet. Passer meg bra!

Kindleen er oppladet, te-lys og fyrstikker ligger klare. Håper likevel at strømmen varer kvelden ut... God fredag, folkens!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det ble ikke noen tur til Halden idag siden tiden gikk ifra meg og imorgen går det ingen buss til Halden, så jeg tok en tur inn til byen for å levere Lotto og her stormet det bra nok, regn og vind. Holder meg inne i helgen og drikker te i håp om ikke å bli forkjøla.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Oppdatering: Slukte nettopp Dette har jeg aldri fortalt til noen. God bok. Flere sterke noveller. Fonn skriver nokså direkte og brutalt. Veldig modig, synes jeg! Kom over Noe skal skje av Therese Aasvik på tilbud, så det blir neste bok ut denne høsthelgen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee