Hei! Har nettopp lest siste side i Simon Stranger's Leksikon om lys og mørke! Vart heilt satt ut! Visste at Rinnan hadde gjort mykje forferdelig i krigsåra, men ikkje at han var så tvers igjennom infam! Ei god bok som vil sitte i kroppen lenge!
Har elles planar om å få Forbrytelse og straff tilbake mellom dei prioriterte. Den har blitt liggande litt for lenge.
Ei anna som eg kanskje skal kose? meg med er Menn som ingen treng av Frode Grytten.
God lesehelg til deg og alle andre! :-)

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Å ås artig! Eg starta på Forbrytelser og straff i går. Ferdig med del I no og likar boka mykje betre enn eg forventa. Einaste som gjer at det tidvis går litt trått er desse Russiske namna som ikkje er så enkle å halde styr på. Gid så fint det ville vore om dei kunne halde seg til eit og same namn gjennom heila boka... :-p "

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Åh. Jeg pleier å ha som hovedregel at jeg ikke kjøper bøker som koster mer enn 100-lappen. Derfor får jeg sjelden lest bøker når de er helt nye (liker best å eie bøkene jeg leser) - Men nå tror nesten jeg må gjøre et unntak for Leksikon om lys og mørke!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag