Begynte på 4 (!) krimbøker, men ingen falt i smak så i påvente av at noe skal dukke opp gikk jeg løs på noen gamle ungdomsbøker fra egen hylle. Elsket denne serien da jeg var barn (ca. 40 år siden...), kan vel ikke skryte av at den har tålt tidens tann aldeles utmerket, men jeg koser meg med den fremdeles. :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

He-he! Jeg slukte også dissa bøkene da jeg gikk på barneskolen. Jeg vil nesten gå så langt som å si at fem-bøkene har vært en av mine viktigste døråpnere inn i bøkenes verden. Takk for det! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For meg også - jeg pleide å få en ny i serien av mamma om jeg var syk. Har et vagt minne om at ikke alle sykedagene var like reelle må jeg innrømme... ;o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen