Jeg setter virkelig pris på at Henry ikke holder tilbake på det groteske og perverse. Jeg har savnet en bok som er skikkelig grafisk og ekkel, og det fikk jeg absolutt her! Hun har latt fantasien springe løs og skapte skurker som var virkelig fæle, og som kunne eksistert i vår verden (sett bort ifra magien).

MEN
alt kommer bare for lett for karakterene. Jeg kan tilgi at de små hindrene de traff på underveis ikke bød på en alt for stor risk, men selv avslutningen var et stort antiklimaks. Veldig synd, for jeg klarte ikke å sympatisere med hovedkarakterene nok til å bry meg om hva som skjedde, spesielt siden jeg aldri fikk følelsen av at noe faktisk stod på spill.

Og dessuten føltes magien i boken veldig malplassert ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er nå slike støt livet gir ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne Jensen