Meget god. Spennende. Jeg fikk tips av en kollega om at denne kunne kaste lys over hva som skjedde med piken i " Historia om det tapte barnet". Det har jeg vanskelig med å forstå, tror jeg må lese sistenevnte en gang til for ledetråder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Det virker litt merkelig, ja. Men jeg må nok gjøre som deg, lese litt om igjen for å finne ut tidspunktet for forsvinningen og sammenlikne med alderen på den vesle jenta i denne romanen, og kanskje leite etter andre likhetspunkter. Noen ganger viser det seg at man ikke er riktig ferdig med bøker, selv om man har lest dem fra perm til perm.

Enig med deg: Den dunkle dottera var spennende - og tidvis ganske ubehagelig å lese, synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror det må være en misforståelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er vel det jeg også landet på da jeg var ferdig med "Den dunkle dottera", men nå har det dukket opp en til som har hevdet det samme, så da blir jeg usikker igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da vil jeg gjerne høre hva de mener om det.
Jeg har lest alt Ferrante har skrevet - jeg kan ikke se en sammenheng.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt opphengt i dette.Nå ser jeg serien på HBO og gransker og tolker etter spor!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie