Som den observante leser vil se, dette var sjette bok på rad på ulike skriftspråk. Det har vært et spennende sommerprosjekt, som jeg anbefaler flere å prøve.
Denne boken, som er oversatt fra nederlandsk til tysk, inneholder en rekke essay fra forfatterens besøk til muslimske land over cirka en trettiårsperiode. Fra en tid der islam tilhørte det eksotiske og fjerne, til i dag hvor det også hører til den nære sfære. For meg, med master i religionssosiologi, er det kanskje ikke så mye nytt her, men det er veldig interessant å se hvordan bildet av islam forandrer seg gjennom boken og tiden. Beskrivelsen av lukter, smaker, lyder, yrker, arkitektur, gater, klær osv er spennende og trekker deg med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn S