Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg er litt spent på hvor i boka du fikk denne oppfatninga? Jeg er nå ferdig, og bortsett fra litt tilbøyeligheter i et av de siste kapitla synes ikke jeg dette gir en helt god beskrivelse. Deckard virker stort sett reflektert og opptatt av andre folk (og dyr!) rundt seg?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da er jeg ferdig med boka også. Heller vel til å være enig med deg når det gjelder Deckard. Når det er sagt, er jo jobben hans et typisk einstøingsarbeid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå er det en stund tilbake. Boken er avsluttet og jeg har vel fått generelt et annet inntrykk, selv om det nok ikke er en favorittbok. Men han avviste bl.a hjelp fra russeren og dro nærmest "ensom inn i solnedgangen" for å fortsette på listen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har hatt det en smule hektisk i det siste, så har bare kommet til kapittel fire. Jeg er generelt litt skeptisk til å lese om igjen bøker fra ungdommen, men foreløpig er det et riktig fint gjensyn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Av fleire artige detaljar, så merkar eg meg at snus er populært etter den apokalyptiske verdskrigen. Ja ja, noko skal ein vel ha å trøyste seg med.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ååå jeg venter fremdeles på boken.. :-(

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid Hilmer