Siden det allerede er en utfyllende bokomtale over "Når gjøken galer", nøyer jeg med å komme med en enkelt uttalelse. Jeg opplevde boken som spennende og god, en krim etter min smak.
Her er ingen malende beskrivelser av voldshandlinger, for her er det mordgåten som er i sentrum, en detektiv som skal løse mordmysteriet. Jeg koste meg med boken og kan anbefale den til alle som liker krimgåter. Som Tom Egeland skriver i VG; dette er et skittenrealistisk portrett av et dekadent London. Forfatteren har skapt fargerike skikkelser, skriver bra og har mange tørrvittige kommentarer. Dette er første roman i en serie. Jeg gleder meg allerede til oppfølgeren.

BBC har for øvrig også laget en krimserie av boka som du kan se på HBO Nordic om du har tilgang her (2018):

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin Berg