Vel, jeg prøvde å finne noen bilder, men det var ingen som liknet på det bildet jeg har i hodet mitt. Mange av filmene til Woody Allen ble filmet i den samme leiligheten, og der har de bøker i entreen/gangen, husker ikke helt sikkert. Men alle som kom inn, måtte gå gjennom der for å komme til oppholdsrommet. Det dukket opp mange bilder fra Pinterest da jeg søkte på Woody Allen og bookshelves, det skal sies.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har faktisk ikke tenkt på at samme leilighet dukker opp i flere Woody Allen-filmer! Men atmosfæren er jo den samme i mange av filmene hans, og når du først har påpekt det, ser jeg at slik må det være: samme location. Bøker i entreen - ja, det kan jeg vel også mane frem fra hukommelsen ang. noen av filmene - og det er i alle fall et bra sted å ha bøker. Innimellom kikker jeg på boligannonser, og har for lengst konkludert med at en loftsleilighet med masse skråtak er helt utelukket for meg: jeg må ha vegger. Stikkord: bokhyller. (Og bilder, men det er bøker jeg har mest av...) Lykke til med hyllekabalen! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det. Nå har jeg lest ferdig "En odyssé" og likte den kjempegodt. Leste ferdig "Omriss" av Rachel Cusk også, som ville vært årets beste bok med litt humor og sårbarhet. Den er nok strammere og bedre enn Mendelsohn, som er en pratmaker, men allikevel. Det er en merkelig balanse mellom de to bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og der har dere inspirert meg til å låne En odyssé på biblioteket. Gleder meg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidi