Hva skal man si om denne boken, historien er god, men språket er altfor pompøst og overdrevet. Jeg ble irritert mens jeg leste og er usikker på om jeg vil gi forfatteren flere sjanser. Blanding av pompøst språk og beskrivelser av tortur var også en dårlig kombinasjon. Men ser at boken har fått gode omtaler i andre kanaler.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du sier omtrent det samme om denne som jeg sa om «En himmel av brev» av samme forfatter, se her om du vil. Jeg endte på en 3-er, jeg også. Fin historie som ødelegges av språket. Jeg gir ikke denne forfatteren flere sjanser!

(Leste boken bare fordi det var den eneste jeg fant på et feriested til flyreisen hjem).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg, leste kommentaren på En himmel av brev. Riktignok ratet jeg denne litt bedre, men også den boken ble ødelagt av svulstig språk. Heldigvis finnes det andre goder historier og forfattere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken