Liker du Marian Keyes? Ja da tipper jeg du også vil like Buena Sucia av Alisa Valdes-Rodrigues! Boka er morsom, lettlest og har samtidig gode poenger underveis. Lauren er jentegjengen sin frittalende spaltist og åpner hvert kapittel med noen betraktninger om livet på en frekk og underholdende måte. De 6 jentene får hver sine kapitler fortløpende til disposisjon og det er på denne måten man blir kjent med de ulike hovedpersonene og de har hver sin måte å formidle sine liv og sine personligheter til oss lesere på. Starten på boka var ikke den beste, - jeg slet med å ta Lauren alvorlig (nei, det er ikke en "tung" og alvorlig bok, men likevel...), men etterhvert som man kommer inn i dagliglivet til jentene så blir man fenget mer og mer. Boka er vittig, morsom og har "frekke" kommentarer, - samtidig får en innblikk i et vennskap mellom jenter med ulik bakgrunn, ulik levestil osv.

Har du lyst på noen morsomme kvelder med en gøyal gjeng? Ja, da leser du Buena Sucia. Ikke for å bli "opplyst" eller kunnskapsrik på noen måte (selv om man alltid plukker opp litt; her bl a litt om Amerikas innvandrere du kanskje ikke visste fra før), men for å kose deg sammen med en flott gjeng med jenter!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil