Ja, langhelgene står jo i kø her nå - og med denne helgen kom jammen sommeren også :-) Jeg leser ikke så mye om dagen, det er en del å holde på med, med hus og hage blant annet, men også flere andre aktiviteter.

Men jeg har såvidt kommet igang med Det vokser et tre i Brooklyn, og denne tror jeg blir bra. Jeg elsker språket, på de få sidene jeg har rukket å lese, og jeg liker miljøskildringene. Forfatteren skriver slik at jeg ser alt i Brooklyn anno 1912 så levende for meg - og jeg digger det. Jeg ser at noen har mislikt boken på grunn av for detaljerte beskrivelser, men jeg synes altså motsatt, at der er herlig. Så her er det bare å glede seg til fortsettelsen :-)

I morgen skal vi vel få noe regn, da blir det husvask. Men så skal vi få godvær igjen, da blir det planting i hagen, og forhåpentlig noe lesetid.
God helg alle :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline