Har lest ferdig Frost nå og syntes det var en flott bok. Jeg har kun lest en bok tidligere av Roy Jacobsen og med denne så har jeg virkelig blitt begeistret for forfatteren. Han skriver med et språk som er poetisk og selv om han fatter seg i korthet så er språket så fult av bilder at man blir fanget inn i boken og reiser rundt sammen med hovedpersonen Gest. Anbefales :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Dette var virkelig ei bok som jeg koste meg med. Er fra før glad i historiske romaner derfor var denne midt i blinken.

Den er så beskrivende og levende at det er er en fryd å lese, bare synd boka ikke var enda lengre. Roy Jacobsen har her skrevet en bok som falt så til de grader i smak hos meg. Jeg synest tittelen "Frost" er en god betegnelse som står veldig godt til boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er rart, men boka er nesten blitt enda finere etter at jeg er ferdig med den. Det er som når man står tett oppe i et maleri og ikke alltid skjønner hvordan alle de små fine strekene kan bli til noe stort, og så tar man noen skritt tilbake og ser det hele, og så WOW!!!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Herlig sagt! ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig enig med deg der. Denne boka var STOR og jeg kommer ikke til å glemme historien om Gest, den lille mannen som allikevel var så stor :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimBeathe SolbergReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin Berg