...og så var det i orden igjen i går kveld, og nå er det feil igjen. Hva skjer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja, men nå fungerer det ikke igjen…. Hva skjer? Går inn på denne linken: http://bokelskere.no/Sirikh/emneord/ så tror ikke jeg er på feil plass. Det kommer opp fem emneord – og ingen av dem har jeg lagt til selv. Mine er borte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hos meg kommer det opp forskjellige emneord nesten hver gang jeg går inn. Enten mine egne, eller alle sine, eller noen få som ikke er mine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det forandres ofte! Nå ser jeg 18 emneord.. tror ingen er mine....

Rart..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har du helt rett i!

Dette er nå fikset.

Grunnen til at jeg ikke har fått fikset dette før er at feilen bare oppstår av og til, og at jeg ikke har sett hva som var galt. (Den er et resultat av såkalt caching som vi bruker for å spare databasen vår for unødvendige oppslag.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå fungerer det i alle fall :D Flott!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundAnn Christin