Så naiv som jeg er, har jeg ofte himlet med øynene over familier som lar seg rive istykker over penger og gjenstanser i arveoppgjør. Jeg har sett for meg grådige barn som ikke blir enige om delingen av boet som sloss om sølvtøy og dyre vaser. Også hørte jeg denne lydboka og forstod at slike oppgjør sikkert som oftest bunner i mye annet enn penger.
Som i dette tilfellet, hvor Bergliot har forsøkt å konfrontere familien med overgrep begått mot henne som barn, etterfulgt av mistro og konflikt i familien på 6 og etterhvert ganske mange barnebarn. Interessant og tankevekkende om en hel families håndtering av det som nesten er uhåndterlig og hvordan ting rippes opp igjen når overgriperen dør.
Fint og til tider følelsesladet lest av forfatteren selv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge