Som vanlig litt for politisk korrekt fra Jæger, vi skjønner jo fra første sekund at det ikke dreier seg om islamister, nettop fordi det er Jæger som skriver.
Når det er sagt, så er dette en god politi roman, godt skrevet med god fremdrift. Men som vanlig, litt for snillt. De gode er så veldig gode, og de slemme er det litt synd på.
I tillegg taper boka seg selvfølgelig på at vi i motsetning til de siste bøkene hvor handlingen foregikk i det høyst konkrete Drammen, så er vi her tilbake til det fiktive Fjellberghavn, og da blir det hele langt mindre realistisk med en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollHarald KElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn JakobsenTove Obrestad WøienDemeterLinda Therese BjerkanFrode Øglænd  MalminMarianne  SkageCathrine PedersenTor-Arne JensenGro Anita MyrvangTrude JensenDaffy EnglundSigrid NygaardToneHilde Merete GjessingFrisk NordvestDressmyshelfTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg GEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryVioleta JakobsenStig Tingar hSol