Jeg har selvfølgelig favoritter blant alle de ulike tegneserieskaperne og tegneseriene i denne samlingen og den første er Rex. En liten rev som må klare seg gjennom ulike farer og som får uventet hjelp. Rex er reven i tegneserien «Inner Sanctum», «Underworld» og «The saga of Rex» av Michel Gagne (volume 3 og utover) og historien utvikler seg videre i samlingen.
Flight blir redigert av Kazu Kibuishi, en amerikansk tegneserieforfatter og illustratør. Kibuishi sier at Flight ikke er en tematisk antologi og at tittelen Flight ikke har noen spesiell betydning. Men likevel inneholder mange av tegneseriene noe som har med flygning å gjøre, i den videste forståelse av ordet. Utenom det er der et mangfold av ulike teknikker, og historier som dekker komedier, tragedier, eventyr og romantikk.
Flight er blant mine absolutte tegneseriefavoritter. De er fantastisk nydelige!

Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H