Kanskje den beste boka så langt i serien.

Merrily Watkins er alenemor, kjederøyker, prest og den lokale "eksorsisten", eller "deliverance consultant for the Diocese of Hereford" som er den offisielle og noe mer moderne arbeidstittelen.

Dette er bok nummer ni og Merrily har blitt bedt om å undersøke spøkeri i et gammelt hus i en skjult dal i grenseområdet mellom England og Wales - høres ganske forlokkene ut ikke sant? Når man i tillegg får vite at dette huset både har bånd til kongelige og til tempelridderordenen så blir det ikke akkurat mindre interessant.

Nesten som vanlig blir kjæresten Lol og datteren Jane på hver sin måte involvert i etterforskningen, og jeg tenker de kunne hatt godt av en lang ferie hele gjengen. De må jo være helt utslitt.

Jeg liker koblinga mellom krim og historie man får i disse bøkene, man får høre om spennende steder og bygninger som i hvert fall jeg ikke hadde hørt om før.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie