Det er kaldt i tredje bok om politietterforskerne Cooper og Fry. Snøen laver ned og det ser ikke ut til å være noen ende på vinteren i The Peak District. Jeg syntes det passet godt å lese denne boka nå, for selv om vi ikke har hatt så mye snø, så har det jammen meg vært en lang og kald vinter.

En mann blir funnet død i veikanten og ingen vet hvem han var. Politiet blir kontaktet av en ung kvinne som prøver å finne ut hva som egentlig skjedde da flyet med bestefaren hennes ombord krasjet i fjellet "Irontongue" under andre verdenskrig. Som om ikke det var nok finner man en ihjelfrosset kvinne ved foten av fjellet. Nok å henge fingrene i for Cooper og Fry altså, underbemannet som de er.

Dette er en solid krim med gode miljø- og personbeskrivelser. I tillegg er det flere saker som etterforskes samtidig, så det blir ikke for ensformig. Noen vil kanskje si at 600 sider er i overkant for denne typen bøker, men jeg koste meg med denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Alice NordliAnne Lise JohannessenSigrid Blytt TøsdalThereseIdaGladleserTorill Elisabeth RevheimLise MuntheEmil ChristiansenDolly DuckHanne MidtsundTom-Erik FallaBabynemiEgil StangelandOda BharBjørg Marit TinholtAnniken RøilMarit HåverstadHarald KLilith NagelMonaBLLinnVersionMarianneHegeEgil KristiansenKarin BergTove Obrestad WøienNina M. Haugan FinnsonGrete AastorpRufsetufsaLibraritas vBritt ElinElinBesvarteperPerSpelemannEli HagelundBjørg  FrøysaaRandiCathrine PedersenAstrid Terese Bjorland Skjeggerud