Jeg er nøyaktig halvvegs i trilogien "MaddAddam" og satser på å lese ut bok nr to i løpet av helga. Leser ganske sakte merker jeg, rett og slett for å få med meg alt, og fordi jeg virkelig nyter disse bøkene.

I lydbok-verdenen har jeg litt krim-dilla om dagen og er i gang med min andre bok av Peter Swanson ("Her Every Fear") - som jeg blir ferdig med i løpet av dagens lille gåtur (50 min-ish igjen).

Ellers har jeg selvsagt besøk Mammut-utsalget, uten å gå helt bananas. Kom hjem med den éne boka jeg hadde planlagt å kjøpe - "Den store Mummiboka". Ingen boksamling kan være foruten den! Blar litt i den her og der, og du verden så mange fine gullkorn. For et univers hu har skapt, Tove Jansson!

Og sist men ikke minst har jeg så vidt begynt å blogge litt om bøkene jeg leser - diverse lister, ymse anbefalinger osv. Skriver også litt om det norske språket - på godt og vondt. Så besøk gjerne om det er av interesse? https://spraakraadblaagg.wordpress.com

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag