For tre uker siden tok jeg turen til det nye biblioteket i Grimstad for å høre Levi Henriksen fortelle om sin nyeste bok Her hos de levende Måtte jo kjøpe med boka da jeg fikk med en hilsen fra forfatteren. Men jeg klarte aldri å finne leseflyten og brukte over en uke på den. Derfor har jeg denne helga begynt på krim. Det er ikke mange krimbøker jeg har lest men Lille linerle har allerede sendt meg alt for sent i seng.

Om helga blir fin blir det å kappe opp en den materialer vi har fått som ved. Uten kjørevei helt hjem (sånn er det med snø) blir det god trim for kroppen og dermed veldig deilig å kunne slappe av med en bra bok på kvelden.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone Sundland