Anbefaler særlig lydboken – en sann svir av et hørespill med et skikkelig stjernelag av bla skuespillere, musikere og forfattere.

Oj, det høres spennende ut! Hm - nå har jeg nylig kjøpt boken, da. Papirversjonen, mener jeg. Men jeg kan jo sjekke om lydboken er tilgjengelig i iTunes-butikken...???

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kom over denne denne strålende anmeldelsen av Lincoln i Bardo, som er den norske tittelen, i BOK365 i dag, og kom til å tenke på deg, annelingua. Fant du lydboken? Eller fikk du lest papirboken? Spent på hva du synes i så fall :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke kommet i gang med papirboken, men nå satte du i gang noe, Monica: jeg har nå lastet ned lydboken, som min første Audible-gratistest-bok fra Amazon.com! Audible-appen er også installert, nå gjelder det bare å få den til å spille av boken, rettere sagt å finne boken i appen. I morgon, i morgon - kanskje på vei til jobb? :) Takk for dyttet!!! :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gjør det, annelingua. Jeg syntes liksom jeg fikk bedre tak på lydboken, noe jeg tror skyldes det enorme persongalleriet på hele 166 fortfatterstemmer!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StøreReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard Holvik