Jeg gjør det gang på gang, men har sjelden vært like heldig som Lillevi. Det er årevis siden jeg fant noe annet enn rein tidtrøyte i hotellbibliotekene rundt omkring. Sist det skjedde, tok jeg boka med meg hjem. Havnene i Levanten står fremdeles i bokhylla mi og lyser.

PS
I rettferdighetens navn: Lesverdige bøker finnes absolutt, men enten har jeg lest dem før ellers så er de på finsk, nederlandsk eller noe annet uleselig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja nettopp, jeg mine opplevelser ligner nok mer dine! Det er jo utrolig forfriskende at det kan skje.
Det skal dog sies at enkelhet ferier i mer urbane strøk bevisst er på jakt etter ny litteratur. Det er alltid fint å kunne skjekke ut ny litteratur, men det er innenfor de språksonene jeg behersker!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenAnne-Stine Ruud HusevågEmil ChristiansenHilde H HelsethBård StøreNinaBerit RHarald KHilde Merete GjessingDinaMajsenKaramasov11Torill RevheimKirsten LundRufsetufsaLisbeth Marie UvaagBente NogvaNicolai Alexander StyveJulie StensethCarine OlsrødIngrid HilmerChristofferMonica CarlsenMartineandreas h. o.Hanne Kvernmo RyePiippokattaGro-Anita RoenBertyBjørg Marit TinholtLisbeth Kingsrud KvistenMarit HåverstadNina GLabbelineIngunn SArne SjønnesenGeir SundetBjørg L.Reidun Svenslisiljehusmor